Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Groot Transfernieuws Over Vermeeren

Groot transfernieuws over Vermeeren

Vermeeren naar Barcelona

André Vermeeren maakt deze zomer transfervrij de overstap van Manchester United naar FC Barcelona. De 23-jarige middenvelder tekent een contract voor vijf seizoenen bij de Spaanse topclub.

Vermeeren is een van de meest talentvolle middenvelders van zijn generatie. Hij maakte in 2018 zijn debuut voor Manchester United en speelde sindsdien meer dan 100 wedstrijden voor de Engelse topclub.

Bij Barcelona zal Vermeeren samenspelen met enkele van de beste spelers ter wereld, zoals Lionel Messi, Sergio Busquets en Frenkie de Jong. De verwachting is dat hij een belangrijke rol gaat spelen in het elftal van trainer Ronald Koeman.

Transferbedrag

Barcelona betaalt geen transfersom voor Vermeeren, omdat zijn contract bij Manchester United afloopt. De Engelse club heeft echter wel recht op een opleidingsvergoeding van ongeveer 10 miljoen euro.

Reacties

Vermeeren is blij met zijn overstap naar Barcelona. "Dit is een droom die uitkomt", zei hij op de website van de club. "Ik kan niet wachten om te spelen met de beste spelers ter wereld en voor de prijzen te strijden."

Ook Barcelona-trainer Ronald Koeman is verheugd met de komst van Vermeeren. "André is een geweldige speler met veel potentie", zei Koeman. "Ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan ons team."


Komentar